Acte de lliurament dels III Premios Desalambre de eldiario.es que reconeixen l’informe 48 del Centre Delàs “Finançament de les armes de la guerra del Iemen”

  15 desembre, 2021
 Lloc: Caixaforum Madrid
 Organitza: eldiario.es
 Tipus d'esdeveniment:

La III edició dels Premis Desalambre, organitzats per elDiario.es per reconèixer el treball de periodistes i organitzadors socials en defensa dels drets humans, han reconegut el Centre Delàs d’Estudis per la Pau en la categoria d’Activisme i ONG al millor treball de documentació i investigació pel treball que va donar a peu a l’informe “Finançament de les armes de la guerra del Iemen. Anàlisi de la finançament de les empreses d’armes que han exportat a Aràbia Saudita i Emirats Àrabs units (2015-2019)”.

El lliurament de premis serà el dimecres 15 de desembre a les 17.30 hi tindrà lloc a CaixaForum Madrid. Jordi Calvo, coordinador del Centre Delàs d’Estudis per la Pau i coordinador de la publicació premiada, i Gemma Amorós, investigadora del Centre Delàs i una de les autores de l’informe, assistiran a la cerimònia per recollir el premi en nom de totes les investigadores del Centre implicades en la recerca: Eduardo Aragón, Andrea Farrés, Sara Garcia i Edgard Vega.

L’acte es podrà seguir en directe a través de les xarxes socials d’elDiario.es, Facebook, Twitter i YouTube.

El Centre Delàs d’Estudis per la Pau ha rebut el Premi Desalambre 2021 per a Activisme i ONG al millor treball de documentació i investigació que reconeixen el treball que va donar a peu a l’informe “Finançament de les armes de la guerra del Iemen. Anàlisi de la finançament de les empreses d’armes que han exportat a Aràbia Saudita i Emirats Àrabs units (2015-2019)”.