Cinefòrum “Aturem la guerra: respostes pacifistes a les preguntes sobre la guerra a Ucraïna” amb Ina Robles, Javi Raboso i Jordi Calvo en el 2n mòdul de l’Escola Pacifista a Barcelona

  31 març, 2022
 Lloc: Auditori del Pati Manning de Barcelona (carrer de Montalegre, 7 08001 Barcelona)
 Organitza: Centre Delàs d'Estudis per la Pau
 Tipus d'esdeveniment:

Els pròxims dijous 31 de març i dissabte 2 d’abril tindrà lloc a Barcelona una nova trobada de la 2a Escola Pacifista del Centre Delàs “Recerca i activisme local-global per evitar la guerra i construir pau”.

Aquest segon mòdul del cicle formatiu en activisme pacifista començarà amb un cinefòrum Aturem la guerra: Respostes pacifistes a preguntes sobre la guerra a Ucraïna” on es farà passi del documental “La Guerra Empieza Aquí” i es comptarà per al debat amb la participació d’Ina Robles, bomber i activista pacifista contra el comerç d’armes; Javi Raboso, sociòleg i activista pels drets humans, responsable de la campanya de Cultura de Pau a Greenpeace; i Jordi Calvo, coordinador i investigador del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, expert en pau i seguretat. Elisenda Ribes, investigadora del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, experta en l’anàlisi de gènere del militarisme, presentarà l’acte que iniciarà el segon mòdul del cicle formatiu. El cinefòrum tindrà lloc a l’Auditori del Pati Manning de Barcelona (carrer de Montalegre, 7 08001 Barcelona) a partir de les 18:45h.

Els tallers tindran lloc dissabte dia 2 a la seu de Lafede.cat (al carrer Tàpies 1-3 de Barcelona), i se centraran aquesta vegada en el Gènere, pau i militarisme: feminisme pacifista” i la “Crisi climàtica, militarització i alternatives des de la cultura de pau”.

L’aforament és limitat, per això es recomana fer una inscripció prèvia:

Per assistir a qualsevol de les sessions de l’Escola Pacifista cal fer una matriculació prèvia (gratuïta) en aquest enllaç.

Sobre l’Escola Pacifista:

El Centre Delàs engega els seu segon curs sobre activisme i recerca per la pau, en el què investigadores i col·laboradores de l’entitat expertes en diverses temàtiques exposaran les darreres novetats, tendències i reflexions en algunes de les línies en les que treballen. Enguany es proposa com a novetat la inclusió d’expertes d’algunes de les entitats amb les que el Centre hi col·labora. Enguany es proposa una fórmula híbrida en la que es combinaran presentacions i assistència presencials amb l’online.

Per a més informació i per consultar el programa complet ves a la pàgina de l’Escola Pacifista.