Conferència “Aportació de l’educació a la filosofia per la pau als ODS. La contribució dels museus de pau” en el 4rt mòdul de l’Escola Pacifista a La Vall d’Uixó

  29 abril, 2022
 Lloc: Centre Cultural Palau de Vivel (c/ Sanchís Tarazona, 37 La Vall d'Uixó)
 Organitza: Centre Delàs d'Estudis per la Pau
 Tipus d'esdeveniment:

Els pròxims divendres 29 d’abril i dissabte 30 d’abril tindrà lloc a La Vall d’Uixó una nova trobada de la 2a Escola Pacifista del Centre Delàs “Recerca i activisme local-global per evitar la guerra i construir pau”.

Aquest quart mòdul del cicle formatiu en activisme pacifista començarà amb la conferència “Aportació de l’educació a la filosofia per la pau als ODS. La contribució dels museus de pau” i es comptarà per al debat amb la participació de Sonia París Albert, professora de la Càtedra UNESCO Filosofia per la Pau de la Universitat Jaume I de Castelló; Ana Barrero, presidenta d’AIPAZ (Asocicación Española de Investigación por la Paz); i Maria Oianguren, directora del Centro de Investigación por la Paz de Gernika Gogoratuz. La conferència tindrà lloc al Centre Cultural Palau de Vivel (c/ Sanchís Tarazona, 37 La Vall d’Uixó) a partir de les 18:00h.

Els tallers tindran lloc dissabte dia 30 al CFPA Jordi de Sant Jordi (Polígono La Moleta, s/n La Vall d’Uixó), i se centraran aquesta vegada en el “Finançament d’armes, Banca Armada i coherència de polítiques en la cultura de pau a l’àmbit local. L’app ‘Petjada en armes’” i Recursos d’educació per la pau per a educar sense violència a casa i a l’escola”.

Per assistir a qualsevol de les sessions de l’Escola Pacifista cal fer una matriculació prèvia (gratuïta) en aquest enllaç.

Sobre l’Escola Pacifista:

El Centre Delàs engega els seu segon curs sobre activisme i recerca per la pau, en el què investigadores i col·laboradores de l’entitat expertes en diverses temàtiques exposaran les darreres novetats, tendències i reflexions en algunes de les línies en les que treballen. Enguany es proposa com a novetat la inclusió d’expertes d’algunes de les entitats amb les que el Centre hi col·labora. Enguany es proposa una fórmula híbrida en la que es combinaran presentacions i assistència presencials amb l’online.

Per a més informació i per consultar el programa complet ves a la pàgina de l’Escola Pacifista.