Tallers sobre “Finançament d’armes, Banca Armada i coherència de polítiques en la cultura de pau a l’àmbit local” i “Recursos d’educació per la pau per a educar sense violència a casa i a l’escola” en el 4rt mòdul de l’Escola Pacifista (La Vall d’Uixó)

  30 abril, 2022
 Lloc: CFPA Jordi de Sant Jordi (Polígono La Moleta, s/n La Vall d’Uixó) i online
 Organitza: Centre Delàs d'Estudis per la Pau
 Tipus d'esdeveniment:

Els pròxims divendres 29 d’abril i dissabte 30 d’abril tindrà lloc a La Vall d’Uixó una nova trobada de la 2a Escola Pacifista del Centre Delàs “Recerca i activisme local-global per evitar la guerra i construir pau”.

Els tallers tindran lloc dissabte dia 30 al CFPA Jordi de Sant Jordi (Polígono La Moleta, s/n La Vall d’Uixó) i online, i se centraran aquesta vegada en el “Finançament d’armes, Banca Armada i coherència de polítiques en la cultura de pau a l’àmbit local. L’app ‘Petjada en armes’” i en els “Recursos d’educació per la pau per a educar sense violència a casa i a l’escola”. El primer taller comptarà amb la participació de les investigadores del Centre Delàs, Maria Fraile i Jordi Calvo, i de la membre de la Fundació Novessendes, Esther Paulo; i el segon taller comptarà amb les investigadores del Centre Delàs, Camino Simarro i Davi Montesinos, i de la membre de Gernika Gogoratuz, María Oianguren.

Aquest tercer mòdul del cicle formatiu en activisme pacifista començarà amb la conferència “Aportació de l’educació a la filosofia per la pau als ODS. La contribució dels museus de pau” i es comptarà per al debat amb la participació de Sonia París Albert (Càterda UNESCO Filosofia per la Pau), Ana Barrero (AIPAZ) i María Oianguren (Gernika Gogoratuz). Més informació aquí.

Per assistir a qualsevol de les sessions de l’Escola Pacifista cal fer una matriculació prèvia (gratuïta) en aquest enllaç.

Sobre l’Escola Pacifista:

El Centre Delàs engega els seu segon curs sobre activisme i recerca per la pau, en el què investigadores i col·laboradores de l’entitat expertes en diverses temàtiques exposaran les darreres novetats, tendències i reflexions en algunes de les línies en les que treballen. Enguany es proposa com a novetat la inclusió d’expertes d’algunes de les entitats amb les que el Centre hi col·labora. Enguany es proposa una fórmula híbrida en la que es combinaran presentacions i assistència presencials amb l’online.

Per a més informació i per consultar el programa complet ves a la pàgina de l’Escola Pacifista.