Conferència de Carlos Taibo “Guerra, militarització, crisi… col·lapse” – Acte en record d’Arcadi Oliveres a València

  5 maig, 2022
 Lloc: Centre del Carme · Cultura Contemporània (Carrer del Museu, 2, 4, 46003 Valencia)
 Organitza: Centre Delàs d’Estudis per la Pau i Setem CV
 Tipus d'esdeveniment:

El pròxim dijous 5 de maig, València acollirà un acte d’homenatge al referent en l’activisme pacifista i per a la justícia global que ens va deixar ara fa un any, Arcadi Oliveres. L’acte comptarà amb una conferència de Carlos Taibo, escriptor i professor de Ciència Política i de l’Administració a la Universitat Autònoma de Madrid, expert en geopolítica i transicions contemporànies a Europa central i oriental. Sota el títol “Guerra, militarització, crisi… col·lapse, Taibo oferirà eines per fer una anàlisi crítica de la situació de conflictologia actual, des de la deriva militaritzadora, passant per les crisis actuals, el conflicte a Ucraïna, fins al col·lapse.

L’acte acollirà també el passe d’un documental sobre la vida i tasca d’Arcadi i un recull de les propostes pacifistes per a la transformació cap a un món desarmat i desmilitaritzat que va deixar-nos com a llegat en el seu darrer llibre “Paraules d’Arcadi”.

L’acte commemoratiu, organitzat pel Centre Delàs d’Estudis per la Pau i Setem CV, tindrà lloc a les 18:00 hores al Centre del Carme · Cultura Contemporània (CCCC).

I el dia següent, divendres 6 de maig, a La Vall d’Uixó se celebrarà un nou homenatge a Arcadi amb els moviments de pau i justícia global de Castelló, que també comptarà amb una conferència del professor Carlos Taibo. Tota la informació aquí.