Conferència “Què queda a l’Afganistan després de la fi de la Guerra: violències de gènere, lluita pels recursos, què hi fa la Comunitat Internacional?” i Presentació del llibre “La Guerra Contra el Terror. 40 mitos entre la invasión y el abandono de Afganistán” en el 3r mòdul de l’Escola Pacifista a Granada

  22 abril, 2022
 Lloc: Librería Bakakai (c/ Tendillas de Santa Paula, 11 Granada) i online
 Organitza: Centre Delàs d'Estudis per la Pau
 Tipus d'esdeveniment:

Els pròxims divendres 22 d’abril i dissabte 23 d’abril tindrà lloc a Granada una nova trobada de la 2a Escola Pacifista del Centre Delàs “Recerca i activisme local-global per evitar la guerra i construir pau”.

Aquest tercer mòdul del cicle formatiu en activisme pacifista començarà amb la conferència Què queda a l’Afganistan després de la fi de la Guerra: violències de gènere, lluita pels recursos, què hi fa la Comunitat Internacional? que acollirà la presentació del llibre “La Guerra Contra el Terror. 40 mitos entre la invasión y el abandono de Afganistán” i es comptarà per al debat amb la participació d’Alejandro Pozo, investigador del Centre Delàs d’Estudis per la Pau i analista de conflictes armats; i José Ángel Ruiz Jimenez, director del IPAZ, Instituto de la Paz y los Conflictos de la Universidad de Granada. Chloé Meulewaeter, investigadora del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, presentarà l’acte que iniciarà el tercer mòdul del cicle formatiu. La conferència tindrà lloc a Librería Bakakai (c/ Tendillas de Santa Paula, 11 Granada) a partir de les 18:00h.

Els tallers tindran lloc dissabte dia 23 també a la Librería Bakakai , i se centraran aquesta vegada en l’“Anàlisi de Conflictes Armats, identitat i polarització” i en L’Economia violenta, alternatives pacifistes i noviolentes”.

Per assistir a qualsevol de les sessions de l’Escola Pacifista cal fer una matriculació prèvia (gratuïta) en aquest enllaç.

Sobre l’Escola Pacifista:

El Centre Delàs engega els seu segon curs sobre activisme i recerca per la pau, en el què investigadores i col·laboradores de l’entitat expertes en diverses temàtiques exposaran les darreres novetats, tendències i reflexions en algunes de les línies en les que treballen. Enguany es proposa com a novetat la inclusió d’expertes d’algunes de les entitats amb les que el Centre hi col·labora. Enguany es proposa una fórmula híbrida en la que es combinaran presentacions i assistència presencials amb l’online.

Per a més informació i per consultar el programa complet ves a la pàgina de l’Escola Pacifista.