Tallers sobre “Anàlisi de Conflictes Armats, identitat i polarització” i “L’Economia violenta, alternatives pacifistes i noviolentes” en el 3r mòdul de l’Escola Pacifista (Granada)

  23 abril, 2022
 Lloc: Librería Bakakai (c/ Tendillas de Santa Paula, 11 Granada) i online
 Organitza: Centre Delàs d'Estudis per la Pau
 Tipus d'esdeveniment:

Els pròxims divendres 22 d’abril i dissabte 23 d’abril tindrà lloc a Granada una nova trobada de la 2a Escola Pacifista del Centre Delàs “Recerca i activisme local-global per evitar la guerra i construir pau”.

Els tallers tindran lloc dissabte dia 23 a la Librería Bakakai (c/ Tendillas de Santa Paula, 11 Granada) i online, i se centraran aquesta vegada en l’“Anàlisi de Conflictes Armats, identitat i polarització” i “L’Economia violenta, alternatives pacifistes i noviolentes”. El primer taller comptarà amb la participació de les investigadores del Centre Delàs, Chloé Meulewaeter i Alejandro Pozo, i del director de l’IPAZ, José Ángel Ruiz Jimenez; i el segon taller comptarà amb l’expert del Centre Delàs, Jordi Calvo; del membre de FUHEM, Santiago Álvarez; i del director del IPAZ de la Universidad de Granada, José Ángel Ruiz Jimenez.

Aquest tercer mòdul del cicle formatiu en activisme pacifista començarà amb la conferència Què queda a l’Afganistan després de la fi de la Guerra: violències de gènere, lluita pels recursos, què hi fa la Comunitat Internacional? que acollirà la presentació del llibre “La Guerra Contra el Terror. 40 mitos entre la invasión y el abandono de Afganistán” i es comptarà per al debat amb la participació d’Alejandro Pozo i José Ángel Ruiz Jimenez, amb la presentació i moderació de Chloé Meulewaeter. Més informació aquí.

Per assistir a qualsevol de les sessions de l’Escola Pacifista cal fer una matriculació prèvia (gratuïta) en aquest enllaç.

Sobre l’Escola Pacifista:

El Centre Delàs engega els seu segon curs sobre activisme i recerca per la pau, en el què investigadores i col·laboradores de l’entitat expertes en diverses temàtiques exposaran les darreres novetats, tendències i reflexions en algunes de les línies en les que treballen. Enguany es proposa com a novetat la inclusió d’expertes d’algunes de les entitats amb les que el Centre hi col·labora. Enguany es proposa una fórmula híbrida en la que es combinaran presentacions i assistència presencials amb l’online.

Per a més informació i per consultar el programa complet ves a la pàgina de l’Escola Pacifista.