“Veus per la Pau: Trenquem el cicle de la violència a Palestina”, Conferència de l’IPB a Barcelona

  13 desembre, 2023
 Lloc: Sala Oriol Bohigas de l'Ateneu Barcelonès (c/ de la Canuda, 6, 08002 Barcelona)
 Organitza: International Peace Bureau
 Tipus d'esdeveniment:

A la llum de la recent escalada de violència a Palestina, des de l’oficina de l’International Peace Bureau a Barcelona, en col·laboració amb el Centre Delàs d’Estudis per la Pau i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, organitzem una conferència dedicada a l’anàlisi de la situació, l’examen dels factors que contribueixen a aquesta nova escalada i una exploració col·lectiva de possibles vies de resolució pacifistes.

A través del diàleg i l’intercanvi de perspectives diverses, aspirem a posar llum sobre les complexitats de l’actual genocidi a Palestina. D’aquesta manera, esperem identificar mesures i solucions pràctiques que puguin contribuir a poder pensar en un futur estable i harmoniós per a la població de la regió.

Per a això comptarem amb reconegudes activistes i expertes en la regió:

  • Amani Aruri, activista palestina per la pau i els drets humans, membre del IPB a Palestina
  • Sharon Dolev, activista pacifista israeliana pel desarmament a l’Orient Mitjà, membre del IPB a Israel
  • Teresa Aranguren, periodista de internacional, autora del llibre “Palestina, el hilo de la memoria”

L’acte tindrà lloc el pròxim dimecres 13 de desembre, de les 17:30h a les 19:30h, a la Sala Oriol Bohigas de l’Ateneu Barcelonès (c/ de la Canuda, 6, 08002 Barcelona). La jornada es oberta a tots els públics i es recomana inscripció prèvia, que podeu fer en aquest enllaç.