Xerrades Lost in a Cup: “The evolution of warfare – what will it look like? in the future?” amb Pere Brunet

  17 novembre, 2020
 Lloc: Zoom
 Organitza: Lost in a Cup
 Tipus d'esdeveniment:

El proper cafè cultural de Lost in a Cup parlarà sobre la guerra, la vigilància i com l’ús de la tecnologia en desenvolupament afectarà els conflictes futurs, per a bé o per a mal.

Per a l’ocasió, s’han associat amb Pax et Bellum, una societat estudiantil que es centra en explorar temes rellevants per al camp d’estudi de «pau i conflictes». El Centre Delàs d’Estudis per la Pau també ha estat convidat a participar en l’esdeveniment a través de la ponència de Pere Brunet, investogador i expert en noves armes.

Presentaran i moderaran l’esdeveniment digital Alexander Maxia, fundador de Lost in a Cup i Maël Hanon, vicepresident de Pax et Bellum. Que comptaran amb la participació de:

Pere Brunet

Catedràtic de Programari i RV a la Universitat Politècnica de Catalunya i investigador de el Centre Delàs d’Estudis per la Pau. Els seus interessos de recerca es troben en les implicacions socials de la ciència i l’enginyeria i en una anàlisi inspirat en la ciència de l’militarisme i el terrorisme.

Kristiaan Pelckman

Professor associat en el departament de Tecnologia de la Informació, divisió de Sistemes i Controls de la Universitat d’Uppsala, La seva recerca toca l’aprenentatge automàtic, el control automàtic i diferents aplicacions de tots dos.

L’esdeveniment se celebrarà via Zoom. Fes la teva inscripció aquí.

Hashtags de l’esdeveniment: # EspressøYourself #TechWar