“Military spending on the rise”, Chloé Meulewaeter en la sessió “Global NATO – the threat of war” en el marc de la contra cimera de la OTAN

  13 juny, 2021
 Lloc: Videoconferència
 Organitza: No to War - No to NATO
 Tipus d'esdeveniment:

La xarxa No to War – No to NATO (No a la guerra – No a la OTAN) organitza una sèrie d’activitats que s’emmarquen en la contracimera virtual “Global NATO: a Threat to Peace“.

Membres del Centre Delàs d’Estudis per la Pau participaran en un dels esdeveniments organitzats en el marc d’aquesta contracimera que tindrà lloc el 13 i 14 de juny.

En la primera jornada de la contracimera participarà Chloé Meulewaeter, investigadora del Centre Delàs, que en la sessió “Global NATO – the threat of war” parlarà sobre la tendència creixent de la despesa militar global en la ponència “Military spending on the rise”.

No to War – No to NATO exigeix la cooperació global per fer front al canvi climàtic, les pandèmies i la desigualtat, no una campanya de guerra global. “No hi ha lloc per l’OTAN al món que volem construir: sumeu-vos a la nostra contracimera virtual per discutir alternatives, en solidaritat per la pau, la justícia i el desarmament”.

Pots consultar i descarregar el programa complet de la contra cimera aquí.