Presentació del llibre “Pacifistas en Acción. Desmilitarizar, desarmar, pacificar” i Taller d’activisme i campanyes per la pau i el desarmament, en el cinquè mòdul de l’Escola Pacifista (València)

  28 maig, 2022
 Lloc: Ca Revolta (Carrer de Santa Teresa, 10, 46001 València)
 Organitza: Centre Delàs d'Estudis per la Pau
 Tipus d'esdeveniment:

Els pròxims divendres 27 i dissabte 28 de maig tindrà lloc a València una nova trobada de la 2a Escola Pacifista del Centre Delàs “Recerca i activisme local-global per evitar la guerra i construir pau”.

Els tallers del cinquè mòdul de l?Escola Pacifista del Centre Delàs a València, tindran lloc dissabte dia 28 al matí i engegaran amb una presentació del llibre “Pacifistas en Acción. Desmilitarizar, desarmar, pacificar” que donarà peu al Taller d’activisme i campanyes per la pau i el desarmament.

El llibre “Pacifistas en Acción. Desmilitarizar, desarmar, pacificar”, és una publicació escrita de manera coral per una vintena de referents del pacifisme i antimilitarisme espanyol, publicat pel Centre Delàs d’Estudis per la Pau amb Icaria Editorial. La presentació anirà a càrrec d’un dels seus coordinadors, el coordinador del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, Jordi Calvo; i un dels seus autors, el membre de la comissió La Guerra Empieza Aquí d’Ongi Etorri Errefuxiatuak, Luis Arbide.

La presentació del llibre donarà pas al Taller d’activisme i campanyes per la pau i el desarmament que comptarà amb la participació de diverses representants de campanyes de l’Estat espanyol:

  • Enrique Quintanilla (Desarma Madrid)
  • Luisa Reilly (CIES No)
  • Quique Sánchez (GCOMS)
  • Lorena Ruiz-Huerta (Greenpeace)
  • Luis Arbide (La Guerra Empieza Aquí)
  • Carlos Barranco (MOC València, Desmilitaritzem l’Educació)

Aquest cinquè mòdul del cicle formatiu en activisme pacifista començarà el divendres anterior al mateix espai amb la conferència “Activisme contra la guerra. Guerra contra l’activisme: Pegasus, eines de control social. Hem de tindre por a ser activistes? És perillós denunciar el negoci de la guerra?”. Més informació aquí.

Per assistir a qualsevol de les sessions de l’Escola Pacifista cal fer una matriculació prèvia (gratuïta) en aquest enllaç.

Sobre l’Escola Pacifista:

El Centre Delàs engega els seu segon curs sobre activisme i recerca per la pau, en el què investigadores i col·laboradores de l’entitat expertes en diverses temàtiques exposaran les darreres novetats, tendències i reflexions en algunes de les línies en les que treballen. Enguany es proposa com a novetat la inclusió d’expertes d’algunes de les entitats amb les que el Centre hi col·labora. Enguany es proposa una fórmula híbrida en la que es combinaran presentacions i assistència presencials amb l’online.

Per a més informació i per consultar el programa complet ves a la pàgina de l’Escola Pacifista.