Trobada per a la Construcció de Pau als Municipis

  24 novembre, 2022
 Lloc: Seu de Lafede.cat (c/ Tàpies 1-3, 08001 Barcelona)
 Organitza: Centre Delàs d'Estudis per la Pau
 Tipus d'esdeveniment:

El Centre Delàs d’Estudis per la Pau organitza a Barcelona, coincidint amb les seves Jornades anuals “Una altra seguretat és possible i urgent. Nous escenaris per construir pau des dels marges: el paper de les ciutats i la societat civil”, una trobada per tal de compartir, reflexionar i debatre sobre la construcció de pau als municipis.

L’acte comptarà amb la participació de dues persones convidades a les Jornades que visitaran Barcelona per tal de compartir les seves experiències de construcció de pau a les ciutats, totes dues finalistes del Premi de Pau de CGLU. Així, ens visitaran Paulo Moraes, de l’Ajuntament de Recife (Brasil), i Daniela Reina de l’Ajuntament de Palmira (Colòmbia).

La trobada, dirigida a personal tècnic i representants polítics dels municipis catalans i oberta a totes aquelles persones interessades en l’abordatge de les violències urbanes, tindrà lloc a la seu de Lafede.cat a Barcelona (c/ Tàpies 1-3, 08001) d’11:30 a 13:30 hores.

La trobada serà presencial i online i per participar-hi, cal confirmar-ne l’assistència a aruiz@centredelas.org (indicant el nom, municipi i si la participació serà online o presencial).