Webinar “Despilfarro armamentista en tiempos de crisis” i presentació de l’últim informe del Centre Delàs

  16 juny, 2020
 Lloc: videoconferència
 Organitza: Centre Delàs d'Estudis per la Pau
 Tipus d'esdeveniment:

El proper dimarts 16 de juny tindrà lloc el Webinar “Despilfarro armamentista en tiempos de crisis” que acollirà la presentació de l’últim informe del Centre Delàs d’Estudis per la Pau que analitza els pressupostos de defensa espanyols dels anys 2019 i 2020.

El Webinar comptarà amb la participació del president del Centre Delàs, expert en despesa militar i autor de l’informe, Pere Ortega, que presentarà la última publicació del Centre Delàs, “Crítica a la razón del gasto militar (años 2019-2020). Pese a la crisis del COVID-19, prosigue el desatino armamentista. La taula comptarà amb Sara del Río (Greenpeace España), Koldobi Velasco (Alternativa Antimilitarista i ADNV), Ana Barrero (AIPAZ), Andrés Amayuelas (Coordinadora de ONGD), Josemi Lorenzo (Desarma Madrid), Enrique Quintanilla (Ecologistas en Acción) i Jordi Calvo (GCOMS, International Peace Bureau i Centre Delàs).

En l’acte, que es realitzarà per videoconferència, s’abordarà l’anàlisi de la despesa militar espanyola posant l’accent en l’enorme cost d’oportunitat que suposa, i a la urgència de la seva reorientació a despesa sanitària i altres despeses per fer front a l’actual crisi causada per la Covid-19.

L’acte es podrà seguir en directe a través del Canal de Youtube i Facebook del Centre Delàs d’Estudis per la Pau. A través del Canal de Youtube s’obrirà un xat per a què els participants puguin comentar, preguntar i participar del debat en directe.


  Seguir l'acte per videoconferència aquí