“Frontex i la militarització de fronteres” dins els Webinars: Resisting the Arms Trade

  19 gener, 2021
 Lloc: Webinar
 Organitza: Vredesactie
 Tipus d'esdeveniment:

Durant els darrers anys, Vredesactie va liderar una campanya contra el comerç d’armes amb I Stop the Arms Trade, que ha recollit molts èxits. Per exemple, el 2020, les accions de les activistes van provocar que el vaixell d’armes Bahri Yanbu evités el port d’Anvers i el Tribunal Administratiu holandès va suspendre dues vegades les llicències d’exportació d’armes, tant al març com a l’agost.

Moltes defensores de tot el món treballem plegades per fer resistència contra el comerç d’armes. En aquesta sèrie de webinars organitzats per l’entitat de pau holandesa Vredesactie, escoltarem les seves històries. Aborrdaran qüestions com: Com funciona el comerç internacional d’armes? Qui se’n beneficia? Com s’oposen les organitzacions i les persones al comerç d’armes? Quines victòries ja hem aconseguit? I el més important: què puc fer?

En la sessió del pròxim dimarts 19 de gener a les 20 hores, s’abordaran especialment la militarització de les fronteres i el paper de Frontex, que es beneficia d’aquestes polítiques.

Els actes són oberts a tots els públics amb inscripció prèvia en aquest formulari (rebreu l’enllaç del seminari web el mateix dia): https://vredesactie.be/node/14131


  Més informació i inscripcions a la web de Vredesactie