El Centre Delàs es mobilitza amb motiu del Dia Internacional dels DDHH

El Centre Delàs es mobilitza amb motiu del Dia Internacional dels DDHH

El pròxim 10 de desembre se celebra el Dia Internacional dels Drets Humans i el Centre Delàs ha organitzat i col·labora en diferents activitats i accions arreu de l’Estat.

És per això que des del Centre Delàs, en col·laboració amb altres entitats de pau i defensa dels drets humans, s’han organitzat diferents actes per posar a debat aquestes qüestions relacionades amb els drets humans a les ciutats, els drets de les persones migrants i desplaçades per la força, entre d’altres.

Instal·lació MURS a Sant Cugat del Vallès

El dissabte 12 de desembre, el Centre Delàs d’Estudis per la Pau i l’Agència Talaia organitzen a Sant Cugat del Vallès una acció de carrer que vol sensibilitzar sobre les conseqüències de la militarització de fronteres i la construcció de murs a les fronteres de tot el món i especialment a la construcció de l’Europa Fortalesa. L’acte tindrà lloc a la Rambla del Celler a l’alçada de la Plaça de la Vila a Sant Cugat del Vallès i consisteix en una instal·lació de gran format. Més informació aquí.

Jornada a Donostia: “Investigación para la paz: principios básicos, contextos, perspectivas y metodologías”

El 12 de desembre se celebrarà a Donostia / San Sebastián la trobada“Investigación para la paz: principios básicos, contextos, perspectivas y metodologías”, organitzada per la delegació basca del Centre Delàs i el grup Bake-Ekintza Antimilitarista. L’acte comptarà amb la participació de Juan Hernandez Zubizarreta, Zuriñe Rodríguez Lara, i Pere Ortega. Consulteu el programa complet i feu la vostra inscripció aquí.

Jornada del Ayuntamiento de Vitoria-Gasteiz: “La materialización de los DDHH. Análisis y desafíos a futuro. De lo global a lo local”

L’Ajuntament de Vitoria-Gasteiz organitza el divendres 11 una Jornada sobre Drets Humans a la Ciutat del S.XXI en el marc del 20è aniversari des que va subscriure la Carta Europea de Salvaguarda dels Drets Humans a la Ciutat. Tica Font, investigadora de el Centre Delàs d’Estudis per la Pau i experta en seguretat i construcció de pau a les ciutats, participarà a la Jornada oferint la ponència marc “La materialización de los DDHH. Análisis y desafíos a futuro. De lo global a lo local”Més informació aquí.

Us convidem a participar d’aquestes activitats i accions que volen contribuir a una reflexió crítica sobre algunes de les causes (militarització de fronteres, comerç d’armes, despesa militar, militarisme, estratègies militars) de les vulneracions dels drets humans arreu.Publicacions Relacionades
 04/12/2020

Linia de recerca :
Ja han començat els Dies d'Acció Global sobre la Despesa Militar!