Informe del Centre Delàs i l’ECP: Comerç d’armes i conflictes. Anàlisi de les exportacions europees a països en tensió

Informe del Centre Delàs i l’ECP: Comerç d’armes i conflictes. Anàlisi de les exportacions europees a països en tensió

“Comerç d’armes i conflictes. Anàlisi de les exportacions europees a països en tensió” és un informe del Centre Delàs d’Estudis per la Pau i l’Escola de Cultura de Pau que analitza les exportacions d’armament per part dels Estats membre de la UE durant l’any 2015 (any més recent amb informació d’exportacions disponibles) a països que en aquest any es trobaven en situació de tensió. L’informe analitza les exportacions d’armes a 20 països que eren escenari de 28 tensions, oferint una anàlisi de context de les diferents tensions, fent referència tant a la història recent de cada tensió, com als fets concrets més rellevants que van succeir durant 2015.

Autors: (Anàlisi de les exportacions europees d’armament 2015) Jordi Calvo, Nora Miralles, Ainhoa Ruiz, Eduard Vega; (Conflictes armats el 2015) Josep Maria Royo, Jordi Urgell, Pamela Urrutia, Ana Villellas, María Villellas

Pots descarregar el resum executiu en català, en castellà i en anglès. I l’ informe complet en català, en castellà i en anglès.


 17/05/2018


Linia de recerca :
Ja han començat els Dies d'Acció Global sobre la Despesa Militar!