Quin món vols veure?

Enguany regala recerca independent i pensament crític. Regala pau!

Enguany ha estat especialment complicat sobretot per la COVID-19, i ens ha fet adonar a moltes persones que hem de donar prioritat a un altre model de seguretat, basat a protegir a les persones.

Per aquest motiu, et convidem al fet que pensis a regalar quelcom diferent i per això llancem una campanya per a regalar una subscripció com a soci o sòcia al Centre Delàs o la possibilitat de donar-nos suport de manera puntual.

Regal soci anual: 60 euros anuals (aportats en un únic pagament anual). La persona a la qual li ho regalis adquirirà els avantatges atribuïts a una persona sòcia per un any i a més rebràs el llibre “Polítiques de seguretat per a la pau” publicat en l’editorial ICARIA. També estarà donant suport a la recerca rigorosa i independent que realitzem en el Centre Delàs.

Regal suport puntual: 80 euros en una única aportació. La persona a la qual li ho regalis no tindrà els avantatges de ser soci o sòcia, però rebrà dos dels nostres últims llibres: “Polítiques de seguretat per a la pau” i la “Guia per a no col·laborar amb el finançament d’armes”. A més estarà donant suport a la recerca rigorosa i independent que realitzem en el Centre Delàs.

Aquests són els avantatges de fer-se sòcia:

 • Subscripció al butlletí electrònic mensual
 • Descomptes en totes les nostres publicacions en format de llibre físic
 • Dret a participar en les assemblees anuals i extraordinàries com a membre de ple dret de l’entitat
 • Amb una col·laboració mensual superior a 10 euros, rebràs dues de les nostres últimes publicacions a domicili en format físic.
 • I sobretot!, fer costat a una entitat independent perquè puguem continuar investigant, treballant en la difusió i denunciant els efectes perversos del militarisme i de les armes.

Regala pau

  Vull regalar:

  A qui li vols regalar?

  Qui li regala?

  Dades bancàries

  He llegit i accepto la política de privacitat
  Clàusula de recollida de dades.