Newsletter del Centre Delàs – Juliol i Agost 2021

Newsletter del Centre Delàs – Juliol i Agost 2021

Podeu llegir la newsletter completa dels mesos de juliol i agost de 2021 aquí.

*|MC:SUBJECT|*

Newsletter del Centre Delàs d’Estudis per la Pau – Juliol/agost de 2021

Más abajo versión en castellano.

Una Unió militaritzada. Comprendre i afrontar la militarització de la Unió Europea


Com es prepara la Unió Europea per als reptes que es plantegen? Com afrontarà les crisis climàtiques, econòmiques i socials a què ens enfrontem? Quines mesures s’estan prenent per abordar les causes profundes d’aquestes crisis?
Aquest informe pretén aproximar-se a aquestes preguntes i proporcionar una introducció a aquest tema complex. 

Autores: Ainhoa Ruiz, Bram Vranken, Francesco Vignarca, Jordi Calvo, Laëtitia Sédou, Wendela de Vries

Podeu llegir i descarregar el document en anglès aquí

Experts del Centre Delàs analitzen als mitjans de comunicació la situació a l’Afganistan

 

Des de la presa de Kabul per part dels talibans el passat 15 d’agost i la retirada de les tropes nordamericanes, investigadores del Centre Delàs han analitzat aquesta crisi internacional i els 20 anys d’ocupació militar, i han estat part de les expertes consultades per diferents mitjans de comunicació d’àmbit català i espanyol. Compartim aquí alguns de les anàlisis i reportatges en els quals han aparegut les seves veus.

 

Experts i expertes del Centre Delàs participen de la Misión SOS Colombia por garantías a la protesta y contra la impunidad en Colombia

 

A dos mesos de l’inici del Paro Nacional a Colòmbia, delegats i delegades d’Europa i Amèrica Llatina, Estats Units i Canadà, visiten 11 regions del país per documentar i denunciar la repressió i les violacions als Drets Humans enmig de les protestes iniciades el 28 d’abril passat i que, a 30 de juny, sumen 84 persones assassinades, 1790 persones ferides -entre elles 114 per arma de foc-, i 75 presumptament desaparegudes, en un complex panorama que inclou, a més, violència sexual contra les dones, desmembrament i calcinament de cossos dels manifestants, i atacs armats a la mobilització a mans de la força pública i civils.

Podeu llegir el comunicat emès per la missió en castellà i anglès aquí.

 

Accediu a la notícia completa aquí.

La campanya Desmilitaritzem l’Educació denuncia l’incompliment de la Moció 55/XI sobre la Desmilitarització de Catalunya cinc anys després de la seva aprovació


La campanya demanda al Govern la implementació de la Moció, la planificació d’accions concretes per a cadascun dels incisos de la Moció i la convocatòria del Consell Català de Foment de la Pau per a explicar aquest pla: #ImplementeuMocio55XI

Llegiu la notícia aquí.

El Centre Delàs llança una declaració institucional perquè els municipis es posicionin contra la militarització de fronteres i a favor de les refugiades climàtiques


Podeu llegir la notícia aquí

La Caravana Abriendo Fronteras desplega una setmana de protestes a les Canàries en contra de la militarització de fronteres i les polítiques migratòries espanyoles i de la UE


Podeu llegir la notícia aquí.

La campanya Banca Armada engega una nova acció en què emplaça a les persones clientes dels bancs a enviar cartes de queixa a les seves entitats


Més informació aquí.

Noves actualitzacions a la Base de Dades del Cicle Econòmic Militar


Podeu accedir a la notícia aquí o consultar aquí la Base de Dades del Cicle Econòmic Militar.

Aquest estiu segueix connectada a l’actualitat del pacifisme, el desarmament i la desmilitarització amb la Pacifistapp!

“Espanya, comparsa de la geoestratègia dels EUA”, notícia amb cites d’una entrevista a Alejandro Pozo publicada a portada de la secció d’internacional al Diari Ara el 21/08/2021.

“EEUU y la OTAN mataron a más de 10.000 civiles durante la intervención en Afganistán”, notícia que inclou l’anàlisi d’Alejandro Pozo publicada a portada de Público el 20/08/2021.

“El saldo de la actuación española en Afganistán: al menos 3.600 millones de euros y 27.000 militares desplegados”, reportatge amb dades d’informes del Centre Delàs i l’anàlisi d’Alejandro Pozo publicat a Newtral el 18/08/2021.

“Entre EE.UU. y los talibanes ha habido un pacto”, entrevista a Pere Ortega en directe al programa d’anàlisi informatiu “360” del canal Telesur el 18/08/2021.

“El triunfo talibán malogra 20 años de sacrificio español con 104 muertos y más de 3.500 millones en gasto militar”, reportatge amb entrevista a Alejandro Pozo publicat a Infolibre el 17/08/2021.

“Defensa asegura que no tiene información sobre las 17.000 toneladas de armamento que Aznar donó a Afganistán”, notícia amb l’anàlisi d’Alejandro Pozo publicada a Público el 16/08/2021.

“L’atac ‘incel’ de Plymouth obre debat al Regne Unit: s’ha de considerar terrorisme?”, notícia del canal 324 amb entrevista a Nora Miralles, emesa el 14/08/2021.

No hay negocio sin enemigos: la guerra y el comercio de armas, article de Jordi Calvo a LongReads TNI, publicat el 01/07/2021.

“Difuminar el monopolio de la violencia: Empresas militares de Seguridad Privada y el poder coercitivo del Estado”, article de Nora Miralles, Carlos Díaz, Ekaterina Zepnova, Felip Daza, i Giulia Campisi, a LongReads TNI, publicat el 01/07/2021.

 El arsenal nuclear mundial sigue siendo inquietante“,  article de Teresa de Fortuny i Xavier Bohigas a El Diario.es, publicat el 01/07/2021.

“Els Cascos Blaus: una missió cada cop més impossible”, article a l’Ara, amb declaracions d’Alejandro Pozo, publicat el 03/07/2021.

En Profunditat – Militarisme i Crisi Ambiental; entrevista a Pere Brunet al programa de ràdio el Far, emès el 05/07/2021.

L’emèrit i l’obscur negoci del comerç d’armament; entrevista a Tica Font al programa de ràdio Lliure directe, de Radio Klara, emès el 20/07/2021.

La lluita comença al teu caixer; entrevista a Gemma Amorós sobre la campanya Banca Armada al blog de Fiare Banca Ètica, publicat el 22/07/2021.

El Ministeri de Defensa dispara el pressupost i gastarà més de 10.000 milions el 2021; article sobre despesa militar espanyola, publicat a Nació Digital el 25/07/2021.

Tres bancs andorrans han invertit 6,7 milions en empreses d’armes; article sobre Banca Armada a Andorra, publicat al diari Bon dia el 26/07/2021.

A comparison of national reviews of the Treaty on the Prohibition of Nuclear Weapons, paper de Michal Onderso i Andrea Farrés Jiménez publicat a Non-Proliferation and Disarmament Papers (juny 2021).

Facebook
Twitter
Website
YouTube
Email
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Pots contactar amb nosaltres a:
info@centredelas.org / (+34)93 441 19 47

Vols canviar l’estat de la teva subscripció a aquests correus?
Pots actualitzar les teves preferències o donar-te de baixa.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Newsletter del Centre Delàs d’Estudis per la Pau – Julio/agosto de 2021

Versión en castellano.

Una Unión militarizada. Entender y confrontar la militarización de la Unión Europea

 

¿Cómo se está preparando la Unión Europea para los desafíos que se avecinan? ¿Cómo afrontará la crisis climática, económica y social a la que nos enfrentamos? ¿Qué medidas está tomando para abordar las causas profundas de estas crisis?
Este informe tiene como objetivo aproximarse a estas preguntas y proporcionar una introducción a este tema complejo. 

Autoras: Ainhoa Ruiz, Bram Vranken, Francesco Vignarca, Jordi Calvo, Laëtitia Sédou, Wendela de Vries


Puedes descargar el documento en inglés aquí

Expertos del Centre Delàs analizan en los medios de comunicación la situación en Afganistán

 

Desde la toma de Kabul por parte de los talibanes el pasado 15 de agosto y la retirada de las tropas norteamericanas, investigadoras del Centre Delàs han analizado esta crisis internacional y los 20 años de ocupación militar, y han sido parte de las expertas consultadas por diferentes medios de comunicación de ámbito catalán y español. Compartimos aquí algunos de los análisis y reportajes en los que han aparecido sus voces.

 

Expertos y expertas del Centre Delàs participan de la Misión SOS Colombia por garantías a la protesta y contra la impunidad en Colombia

 

A dos meses del inicio del Paro Nacional en Colombia, delegados y delegadas de Europa y América Latina, Estados Unidos y Canadá, visitan 11 regiones del país documentar y denunciar la represión y las violaciones a los Derechos Humanos en medio de las protestas iniciadas el 28 de abril pasado y que, al 30 de junio, suman 84 personas asesinadas, 1790 personas heridas -entre ellas 114 por arma de fuego-, y 75 presuntamente desaparecidas, en un complejo panorama que incluye, además, violencia sexual contras las mujeres, desmembramiento y calcinamiento de cuerpos de los manifestantes, y ataques armados a la movilización a manos de la Fuerza Pública y civiles. 


Podéis leer el comunicado emitido por la misión en castellano e inglés aquí.

Podéis acceder a la noticia completa aquí.

La campaña Desmilitaritzem l’Educació denuncia el incumplimiento de la Moción 55/XI sobre la Desmilitarización de Cataluña cinco años después de su aprovación


La campaña demanda al Govern la implementación de la Moción, la planificación de acciones concretas para cada uno de los incisos de la Moción y la convocatoria del Consell Català de Foment de la Pau para explicar este plan: #ImplementeuMocio55XI

Podéis leer la noticia aquí.

 

El Centre Delàs lanza una declaración institucional para que los municipios se posicionen contra la militarización de fronteras y a favor de las personas refugiadas climáticas


Podéis acceder a la noticia completa y la propuesta de texto aquí.

La Caravana Abriendo Fronteras despliega una semana de protestas en Canarias en contra de la militarización de fronteras y las políticas migratorias españolas y la UE


Podéis acceder a la noticia completa aquí.

La campaña Banca Armada pone en marcha una nueva acción en la que emplaza a las personas clientes de los bancos a enviar cartas de queja a sus entidades


Más información aquí.

Nuevas actualizaciones en la Base de Datos del Ciclo Económico Militar


Podéis acceder a la noticia aquí o consultar aquí la Base de Datos del Ciclo Económico Militar.

¡Este verano sigue conectada a la actualidad del pacifismo, el desarme y la desmilitarización con la Pacifistapp!

“España, comparsa de la geoestrategia de los EE.UU.”, noticia con citas de una entrevista a Alejandro Pozo publicada en portada de la sección de internacional en el Diari Ara el 21/08/2021.

“EEUU y la OTAN mataron a más de 10.000 civiles durante la intervención en Afganistán”, noticia que incluye el análisis de Alejandro Pozo publicada en portada de Público el 20/08/2021.

“El saldo de la actuación española en Afganistán: al menos 3.600 millones de euros y 27.000 militares desplegados”, reportaje con datos de informes del Centre Delàs y el análisis de Alejandro Pozo publicado en Newtral el 18/08/2021.

“Entre EE.UU. y los talibanes ha habido un pacto”, entrevista a Pere Ortega en directo en el programa “360” del canal Telesur el 18/08/2021.

“El triunfo talibán malogra 20 años de sacrificio español con 104 muertos y más de 3.500 millones en gasto militar”, reportaje con entrevista a Alejandro Pozo publicado en Infolibre el 17/08/2021.

“Defensa asegura que no tiene información sobre las 17.000 toneladas de armamento que Aznar donó a Afganistán”, notícia con el análisis de Alejandro Pozo publicada en Público el 16/08/2021.

“L’atac ‘incel’ de Plymouth obre debat al Regne Unit: s’ha de considerar terrorisme?”, noticia del canal 324 con entrevista a Nora Miralles, emitida el 14/08/2021.

No hay negocio sin enemigos: la guerra y el comercio de armas, article de Jordi Calvo a LongReads TNI, publicat el 01/07/2021.

“Difuminar el monopolio de la violencia: Empresas militares de Seguridad Privada y el poder coercitivo del Estado”, article de Nora Miralles, Carlos Díaz, Ekaterina Zepnova, Felip Daza, i Giulia Campisi, a LongReads TNI, publicat el 01/07/2021.

 El arsenal nuclear mundial sigue siendo inquietante“,  article de Teresa de Fortuny i Xavier Bohigas a El Diario.es, publicat el 01/07/2021.

“Els Cascos Blaus: una missió cada cop més impossible”, artículo en el Diari Ara, con declaraciones de Alejandro Pozo, publicado el 03/07/2021.

En Profunditat – Militarisme i Crisi Ambiental; entrevista a Pere Brunet en el programa de radio El Far, emitido el 05/07/2021.

L’emèrit i l’obscur negoci del comerç d’armament; entrevista a Tica Font en el programa de radio Lliure directe, de Radio Klara, emitido el 20/07/2021.

La lucha empieza en tu cajero; entrevista a Gemma Amorós sobre la campaña Banca Armada en el blog de Fiare Banca Ètica, publicado el 22/07/2021.

Tres bancs andorrans han invertit 6,7 milions en empreses d’armes; artículo sobre Banca Armada en Andorra, publicado en el diario Bon dia el 26/07/2021.

A comparison of national reviews of the Treaty on the Prohibition of Nuclear Weapons, paper de Michal Onderso y Andrea Farrés Jiménez publicado en Non-Proliferation and Disarmament Papers (junio 2021).

Facebook
Twitter
Website
YouTube
Email
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Puedes contactar con nosotros en:
info@centredelas.org / (+34)93 441 19 47

¿Quieres cambiar el estado de tu subscripción a estos correos?
Puedes actualizar tus preferencias o darte de baja.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*
*|MC:SUBJECT|*

Newsletter del Centre Delàs d’Estudis per la Pau – Juliol/agost de 2021

Más abajo versión en castellano.

Una Unió militaritzada. Comprendre i afrontar la militarització de la Unió Europea


Com es prepara la Unió Europea per als reptes que es plantegen? Com afrontarà les crisis climàtiques, econòmiques i socials a què ens enfrontem? Quines mesures s’estan prenent per abordar les causes profundes d’aquestes crisis?
Aquest informe pretén aproximar-se a aquestes preguntes i proporcionar una introducció a aquest tema complex. 

Autores: Ainhoa Ruiz, Bram Vranken, Francesco Vignarca, Jordi Calvo, Laëtitia Sédou, Wendela de Vries

Podeu llegir i descarregar el document en anglès aquí

Experts del Centre Delàs analitzen als mitjans de comunicació la situació a l’Afganistan

 

Des de la presa de Kabul per part dels talibans el passat 15 d’agost i la retirada de les tropes nordamericanes, investigadores del Centre Delàs han analitzat aquesta crisi internacional i els 20 anys d’ocupació militar, i han estat part de les expertes consultades per diferents mitjans de comunicació d’àmbit català i espanyol. Compartim aquí alguns de les anàlisis i reportatges en els quals han aparegut les seves veus.

 

Experts i expertes del Centre Delàs participen de la Misión SOS Colombia por garantías a la protesta y contra la impunidad en Colombia

 

A dos mesos de l’inici del Paro Nacional a Colòmbia, delegats i delegades d’Europa i Amèrica Llatina, Estats Units i Canadà, visiten 11 regions del país per documentar i denunciar la repressió i les violacions als Drets Humans enmig de les protestes iniciades el 28 d’abril passat i que, a 30 de juny, sumen 84 persones assassinades, 1790 persones ferides -entre elles 114 per arma de foc-, i 75 presumptament desaparegudes, en un complex panorama que inclou, a més, violència sexual contra les dones, desmembrament i calcinament de cossos dels manifestants, i atacs armats a la mobilització a mans de la força pública i civils.

Podeu llegir el comunicat emès per la missió en castellà i anglès aquí.

 

Accediu a la notícia completa aquí.

La campanya Desmilitaritzem l’Educació denuncia l’incompliment de la Moció 55/XI sobre la Desmilitarització de Catalunya cinc anys després de la seva aprovació


La campanya demanda al Govern la implementació de la Moció, la planificació d’accions concretes per a cadascun dels incisos de la Moció i la convocatòria del Consell Català de Foment de la Pau per a explicar aquest pla: #ImplementeuMocio55XI

Llegiu la notícia aquí.

El Centre Delàs llança una declaració institucional perquè els municipis es posicionin contra la militarització de fronteres i a favor de les refugiades climàtiques


Podeu llegir la notícia aquí

La Caravana Abriendo Fronteras desplega una setmana de protestes a les Canàries en contra de la militarització de fronteres i les polítiques migratòries espanyoles i de la UE


Podeu llegir la notícia aquí.

La campanya Banca Armada engega una nova acció en què emplaça a les persones clientes dels bancs a enviar cartes de queixa a les seves entitats


Més informació aquí.

Noves actualitzacions a la Base de Dades del Cicle Econòmic Militar


Podeu accedir a la notícia aquí o consultar aquí la Base de Dades del Cicle Econòmic Militar.

Aquest estiu segueix connectada a l’actualitat del pacifisme, el desarmament i la desmilitarització amb la Pacifistapp!

“Espanya, comparsa de la geoestratègia dels EUA”, notícia amb cites d’una entrevista a Alejandro Pozo publicada a portada de la secció d’internacional al Diari Ara el 21/08/2021.

“EEUU y la OTAN mataron a más de 10.000 civiles durante la intervención en Afganistán”, notícia que inclou l’anàlisi d’Alejandro Pozo publicada a portada de Público el 20/08/2021.

“El saldo de la actuación española en Afganistán: al menos 3.600 millones de euros y 27.000 militares desplegados”, reportatge amb dades d’informes del Centre Delàs i l’anàlisi d’Alejandro Pozo publicat a Newtral el 18/08/2021.

“Entre EE.UU. y los talibanes ha habido un pacto”, entrevista a Pere Ortega en directe al programa d’anàlisi informatiu “360” del canal Telesur el 18/08/2021.

“El triunfo talibán malogra 20 años de sacrificio español con 104 muertos y más de 3.500 millones en gasto militar”, reportatge amb entrevista a Alejandro Pozo publicat a Infolibre el 17/08/2021.

“Defensa asegura que no tiene información sobre las 17.000 toneladas de armamento que Aznar donó a Afganistán”, notícia amb l’anàlisi d’Alejandro Pozo publicada a Público el 16/08/2021.

“L’atac ‘incel’ de Plymouth obre debat al Regne Unit: s’ha de considerar terrorisme?”, notícia del canal 324 amb entrevista a Nora Miralles, emesa el 14/08/2021.

No hay negocio sin enemigos: la guerra y el comercio de armas, article de Jordi Calvo a LongReads TNI, publicat el 01/07/2021.

“Difuminar el monopolio de la violencia: Empresas militares de Seguridad Privada y el poder coercitivo del Estado”, article de Nora Miralles, Carlos Díaz, Ekaterina Zepnova, Felip Daza, i Giulia Campisi, a LongReads TNI, publicat el 01/07/2021.

 El arsenal nuclear mundial sigue siendo inquietante“,  article de Teresa de Fortuny i Xavier Bohigas a El Diario.es, publicat el 01/07/2021.

“Els Cascos Blaus: una missió cada cop més impossible”, article a l’Ara, amb declaracions d’Alejandro Pozo, publicat el 03/07/2021.

En Profunditat – Militarisme i Crisi Ambiental; entrevista a Pere Brunet al programa de ràdio el Far, emès el 05/07/2021.

L’emèrit i l’obscur negoci del comerç d’armament; entrevista a Tica Font al programa de ràdio Lliure directe, de Radio Klara, emès el 20/07/2021.

La lluita comença al teu caixer; entrevista a Gemma Amorós sobre la campanya Banca Armada al blog de Fiare Banca Ètica, publicat el 22/07/2021.

El Ministeri de Defensa dispara el pressupost i gastarà més de 10.000 milions el 2021; article sobre despesa militar espanyola, publicat a Nació Digital el 25/07/2021.

Tres bancs andorrans han invertit 6,7 milions en empreses d’armes; article sobre Banca Armada a Andorra, publicat al diari Bon dia el 26/07/2021.

A comparison of national reviews of the Treaty on the Prohibition of Nuclear Weapons, paper de Michal Onderso i Andrea Farrés Jiménez publicat a Non-Proliferation and Disarmament Papers (juny 2021).

Facebook
Twitter
Website
YouTube
Email
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Pots contactar amb nosaltres a:
info@centredelas.org / (+34)93 441 19 47

Vols canviar l’estat de la teva subscripció a aquests correus?
Pots actualitzar les teves preferències o donar-te de baixa.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Newsletter del Centre Delàs d’Estudis per la Pau – Julio/agosto de 2021

Versión en castellano.

Una Unión militarizada. Entender y confrontar la militarización de la Unión Europea

 

¿Cómo se está preparando la Unión Europea para los desafíos que se avecinan? ¿Cómo afrontará la crisis climática, económica y social a la que nos enfrentamos? ¿Qué medidas está tomando para abordar las causas profundas de estas crisis?
Este informe tiene como objetivo aproximarse a estas preguntas y proporcionar una introducción a este tema complejo. 

Autoras: Ainhoa Ruiz, Bram Vranken, Francesco Vignarca, Jordi Calvo, Laëtitia Sédou, Wendela de Vries


Puedes descargar el documento en inglés aquí

Expertos del Centre Delàs analizan en los medios de comunicación la situación en Afganistán

 

Desde la toma de Kabul por parte de los talibanes el pasado 15 de agosto y la retirada de las tropas norteamericanas, investigadoras del Centre Delàs han analizado esta crisis internacional y los 20 años de ocupación militar, y han sido parte de las expertas consultadas por diferentes medios de comunicación de ámbito catalán y español. Compartimos aquí algunos de los análisis y reportajes en los que han aparecido sus voces.

 

Expertos y expertas del Centre Delàs participan de la Misión SOS Colombia por garantías a la protesta y contra la impunidad en Colombia

 

A dos meses del inicio del Paro Nacional en Colombia, delegados y delegadas de Europa y América Latina, Estados Unidos y Canadá, visitan 11 regiones del país documentar y denunciar la represión y las violaciones a los Derechos Humanos en medio de las protestas iniciadas el 28 de abril pasado y que, al 30 de junio, suman 84 personas asesinadas, 1790 personas heridas -entre ellas 114 por arma de fuego-, y 75 presuntamente desaparecidas, en un complejo panorama que incluye, además, violencia sexual contras las mujeres, desmembramiento y calcinamiento de cuerpos de los manifestantes, y ataques armados a la movilización a manos de la Fuerza Pública y civiles. 


Podéis leer el comunicado emitido por la misión en castellano e inglés aquí.

Podéis acceder a la noticia completa aquí.

La campaña Desmilitaritzem l’Educació denuncia el incumplimiento de la Moción 55/XI sobre la Desmilitarización de Cataluña cinco años después de su aprovación


La campaña demanda al Govern la implementación de la Moción, la planificación de acciones concretas para cada uno de los incisos de la Moción y la convocatoria del Consell Català de Foment de la Pau para explicar este plan: #ImplementeuMocio55XI

Podéis leer la noticia aquí.

 

El Centre Delàs lanza una declaración institucional para que los municipios se posicionen contra la militarización de fronteras y a favor de las personas refugiadas climáticas


Podéis acceder a la noticia completa y la propuesta de texto aquí.

La Caravana Abriendo Fronteras despliega una semana de protestas en Canarias en contra de la militarización de fronteras y las políticas migratorias españolas y la UE


Podéis acceder a la noticia completa aquí.

La campaña Banca Armada pone en marcha una nueva acción en la que emplaza a las personas clientes de los bancos a enviar cartas de queja a sus entidades


Más información aquí.

Nuevas actualizaciones en la Base de Datos del Ciclo Económico Militar


Podéis acceder a la noticia aquí o consultar aquí la Base de Datos del Ciclo Económico Militar.

¡Este verano sigue conectada a la actualidad del pacifismo, el desarme y la desmilitarización con la Pacifistapp!

“España, comparsa de la geoestrategia de los EE.UU.”, noticia con citas de una entrevista a Alejandro Pozo publicada en portada de la sección de internacional en el Diari Ara el 21/08/2021.

“EEUU y la OTAN mataron a más de 10.000 civiles durante la intervención en Afganistán”, noticia que incluye el análisis de Alejandro Pozo publicada en portada de Público el 20/08/2021.

“El saldo de la actuación española en Afganistán: al menos 3.600 millones de euros y 27.000 militares desplegados”, reportaje con datos de informes del Centre Delàs y el análisis de Alejandro Pozo publicado en Newtral el 18/08/2021.

“Entre EE.UU. y los talibanes ha habido un pacto”, entrevista a Pere Ortega en directo en el programa “360” del canal Telesur el 18/08/2021.

“El triunfo talibán malogra 20 años de sacrificio español con 104 muertos y más de 3.500 millones en gasto militar”, reportaje con entrevista a Alejandro Pozo publicado en Infolibre el 17/08/2021.

“Defensa asegura que no tiene información sobre las 17.000 toneladas de armamento que Aznar donó a Afganistán”, notícia con el análisis de Alejandro Pozo publicada en Público el 16/08/2021.

“L’atac ‘incel’ de Plymouth obre debat al Regne Unit: s’ha de considerar terrorisme?”, noticia del canal 324 con entrevista a Nora Miralles, emitida el 14/08/2021.

No hay negocio sin enemigos: la guerra y el comercio de armas, article de Jordi Calvo a LongReads TNI, publicat el 01/07/2021.

“Difuminar el monopolio de la violencia: Empresas militares de Seguridad Privada y el poder coercitivo del Estado”, article de Nora Miralles, Carlos Díaz, Ekaterina Zepnova, Felip Daza, i Giulia Campisi, a LongReads TNI, publicat el 01/07/2021.

 El arsenal nuclear mundial sigue siendo inquietante“,  article de Teresa de Fortuny i Xavier Bohigas a El Diario.es, publicat el 01/07/2021.

“Els Cascos Blaus: una missió cada cop més impossible”, artículo en el Diari Ara, con declaraciones de Alejandro Pozo, publicado el 03/07/2021.

En Profunditat – Militarisme i Crisi Ambiental; entrevista a Pere Brunet en el programa de radio El Far, emitido el 05/07/2021.

L’emèrit i l’obscur negoci del comerç d’armament; entrevista a Tica Font en el programa de radio Lliure directe, de Radio Klara, emitido el 20/07/2021.

La lucha empieza en tu cajero; entrevista a Gemma Amorós sobre la campaña Banca Armada en el blog de Fiare Banca Ètica, publicado el 22/07/2021.

Tres bancs andorrans han invertit 6,7 milions en empreses d’armes; artículo sobre Banca Armada en Andorra, publicado en el diario Bon dia el 26/07/2021.

A comparison of national reviews of the Treaty on the Prohibition of Nuclear Weapons, paper de Michal Onderso y Andrea Farrés Jiménez publicado en Non-Proliferation and Disarmament Papers (junio 2021).

Facebook
Twitter
Website
YouTube
Email
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Puedes contactar con nosotros en:
info@centredelas.org / (+34)93 441 19 47

¿Quieres cambiar el estado de tu subscripción a estos correos?
Puedes actualizar tus preferencias o darte de baja.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*


Publicacions Relacionades
 06/09/2021

Linia de recerca :
Ja han començat els Dies d'Acció Global sobre la Despesa Militar!